Cursus Leefstijltraining

Wil je werken aan een goede toekomst? Dan helpt het om te weten wat je kan. Met de cursus Leefstijltraining leer je nadenken en praten over jezelf. Je leert jezelf beter kennen. Wie ben je en wat kan je? Als je dat weet leren de trainers van het Leercentrum je hoe je daarmee in de toekomst verder mee komt. 

Het doel van de training is dat je weet wat je kan en waar je talent voor hebt. Daarmee kom je verder en kun je werken aan een goede toekomst voor jezelf. 

Werkboek 'weet wat je kan'

Onze trainers geven jou het werkboek 'Weet wat je kan'. Tijdens de cursus neemt de trainer dit boek met jou door. Ook krijgen jouw naasten een werkboek. Zo weten ook zij wat jij tijdens de cursus leert en kunnen zij jou helpen. In het werkboek lees je dingen over jezelf leren kennen. Wat betekent het eigenlijk om licht verstandelijk beperkt te zijn? 

Hoelang duurt de Leefstijltraining?

De Leefstijltraining duurt een half jaar. Je krijgt één keer per week 2 uurtjes les. Hiervoor krijg je een rooster, zodat je weet wanneer je les hebt. 

Leefstijltraining volgen?

Wil je de leeftstijltraining bij ons volgen? Stuur dan een mailtje naar leercentrummiddelburg@arduin.nl. Zet hierin dat je de leefstijltraining wilt volgen en op welk telefoonnummer we je kunnen bereiken. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak met jou.