Hulp van een jobcoach

Een jobcoach helpt je bij het vinden van een baan die bij jou past. Zij heeft met jou een gesprek over wat voor soort werk je leuk vindt en welke vaardigheden je hebt. Daarna gaat de jobcoach voor jou op zoek naar een bedrijf waar jij kunt gaan werken. 

Marinca aan het werk bij de Kruidvat

Een jobcoach begeleidt iedereen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld omdat je niet makkelijk zelf een baan vindt. Of omdat je soms nog wat werkervaring moet opdoen voordat je ergens aan het werk kan.  

 

Hulp bij het zoeken van (betaald) werk

De jobcoach gaat voor jou op zoek naar een passende baan. Het kan zijn dat je nog niet genoeg ervaring hebt. Dan kun je tijdelijk op een werk-ervaringsplaats gaan werken. Je krijgt dan nog niet of weinig betaald, maar je leert wel werken bij het bedrijf.

 

Betaalde baan behouden

Heb je een betaalde baan gevonden? Dan is het belangrijk dat je deze behoudt. De jobcoach helpt je daarbij. Zij maakt met jou een speciaal plan. Hierin zit een inwerktraject, waarbij je leert wennen aan het werken bij het nieuwe bedrijf. Ook begeleidt hij jou en je collega's de eerste periode op de werkvloer.

Contact met een jobcoach

Wil je graag meer informatie over wat onze jobcoaches voor jou kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar jobcoach@arduin.nl. Woon of werk je bij Arduin? Vraag dan aan jouw persoonlijk regisseur(PR) of hij/zij een afspraak wil maken met een van de jobcoaches.