Horecabedrijven

Lunchroom Dustoch!

In het centrum van Middelburg vind je onze Lunchroom Dustoch!. Cliënten staan hier zowel in de bediening als in de keuken. Ze zorgen ervoor dat het de klanten aan niets ontbreekt. Dustoch! heeft ook een cadeauwinkel met artikelen van andere bedrijven van Arduin, zoals Het Atelier, Knip-Oog en Kdo Kdo.

Korte Geere 64331 LE Middelburg
0118-650647
Facebookpagina Lunchroom Dustoch!

Lunchroom de Mosselbank

Lunchroom de Mosselbank is onderdeel van het ADRZ in Vlissingen. In deze eetgelegenheid, midden in het ziekenhuis serveren cliënten met een glimlach heerlijke hapjes aan medewerkers, patiënten, en bezoekers. Van een kopje koffie tot een lekker stukje gebak.

Koudekerkseweg 88, 4382 EE Vlissingen

Grand Café 't Getij

In het Wijkcentrum 't Getij zit het grand café 't Getij van Arduin. Cliënten werken elke dag met veel plezier om klanten een mooie dag te bezorgen en goed te bedienen met lekkere hapjes en drankjes. Zij worden begeleid door een kok en professionele medewerkers die hen alle vaardigheden van het horecavak bijbrengen. 

Oosterscheldestraat 18A, 4335 PH Middelburg
0118-628367

Lunchkaart

menulijst week 16 en 17

menulijst week 14 en 15

menulijst week 12 en 13

menulijst week 10 en 11

 

Hoe kun je aan het werk bij Arduin?

Arduin heeft veel bedrijven waar je kan werken. Woon je bij Arduin? Dan zoekt jouw persoonlijk regisseur (PR) samen met jou naar werk dat jij leuk vindt en wat bij jou past. Woon je niet bij Arduin, maar wil je wel bij een van onze bedrijven werken? Neem dan contact op met de zorgbemiddelaar. Dat kan via zorgbemiddeling@arduin.nl of door te bellen naar 0118-434500.