Groenbedrijven

Manege en kinderboerderij Paardoes

Op Manege Paardoes zorgen cliënten elke dag voor het onderhoud van de manage. Ook verzorgen zij met veel liefde en aandacht de dieren op de manege en de kinderboerderij. Cliënten van binnen en buiten Arduin kunnen hier ook paardrijles volgen in hun vrije tijd. 

Bosweg 6, 4383 TV Vlissingen
0118-490356
Facebookpagina Manege Paardoes

Groenvoorziening en kwekerij Overwater

Bij Groenvoorziening Overwater leren cliënten werken met allerlei soorten planten, groenten en bomen. Sommige cliënten werken ook bij Kwekerij Overwater, waar zij in de winkel of plantenkassen werken. Of helpen bij de bezorging van allerlei biologische pakketten. Dit is een dagbesteding voor mensen met groene vingers!

Leercentrum Middelburg
Fagotweg 6, 4337 RC Middelburg

't Goese Groen

Bij 't Goese Groen aan de Stanleyweg in Goes maken de cliënten dagelijks allerlei mooie producten van hout. Zij maken onder andere tuinbanken, bloembakken en vogelhuisjes. Maar ook met creatieve houtbewerking gaan de cliënten graag aan de slag. 

Stanleyweg 6, 4462 GN Goes
0113-272336

Hoe kun je aan het werk bij Arduin?

Arduin heeft veel bedrijven waar je kan werken. Woon je bij Arduin? Dan zoekt jouw persoonlijk regisseur (PR) samen met jou naar werk dat jij leuk vindt en wat bij jou past. Woon je niet bij Arduin, maar wil je wel bij een van onze bedrijven werken? Neem dan contact op met de zorgbemiddelaar. Dat kan via zorgbemiddeling@arduin.nl of door te bellen naar 0118-434500.