Bedrijven van Arduin

Arduin heeft ongeveer 20 bedrijven in heel Zeeland. Van een houtwerkerij tot een lunchroom en van een drukkerij tot een manege. Op iedere locatie werken diverse cliënten van Arduin, maar ook mensen die zelfstandig wonen of van een andere zorginstelling komen.

Bij alle bedrijven leer je nieuwe vaardigheden, op je eigen niveau. Houd je van knutselen? Dan is een creatieve dagbesteding echt iets voor jou. Werk je liever lekker buiten? Neem dan eens een kijkje bij een van onze groenbedrijven. Of misschien treed je wel graag op of maak je graag muziek? Theatergroep Duinart en Orkest de Zeeuwse Muzikanten zoeken altijd naar nieuw talent.

Wist je dat je de producten die bij de Arduin bedrijven wordt gemaakt nu ook online kunt bestellen? Neem eens een kijkje in onze webshop

Creatieve bedrijven

Creatieve bedrijven van Arduin

Houd jij van knutselen en met je handen werken? Dan is een dagbesteding of werkplek bij een van onze creatieve bedrijven misschien wel iets voor jou

Bekijk alle bedrijven

Horecabedrijven

Werken bij in de horeca van Arduin

Werk je graag met mensen en vind je het leuk om in de bediening of in de keuken te werken? Dan is er vast een leuke werkplek voor jou bij een van onze horecabedrijven

Bekijk alle bedrijven

Winkel en dienstverlening

Winkels van Arduin

Wil jij graag klanten helpen en in een winkel werken? Of knap je graag fietsen op? Dan is werken in een van onze winkels of bedrijven met dienstverlening iets voor jou!

Bekijk alle bedrijven

Groenbedrijven

Groenbedrijven van Arduin

Vind jij het leuk om buiten te werken en werk je graag met bloemen en planten of dieren? Dan kun je zo aan de slag bij een van onze groenbedrijven of bij onze manege.

Bekijk alle bedrijven

Theater en muziek

Theater en muziek

Houd je van muziek maken of treed je graag op voor mensen? Onze theatergroep Duinart en het orkest de Zeeuwse Muzikanten zijn altijd op zoek naar nieuwe spelers. 

Bekijk alle bedrijven