Stage lopen bij Arduin

Ben jij flexibel en ondernemend en op zoek naar een leuke, inspirerende en leerzame stageplaats? Dan is stage lopen bij Arduin misschien iets voor jou! Arduin is een erkend leerbedrijf. Ontwikkelen, leren en mensen in hun kracht zetten staan bij ons hoog in het vaandel. Het is bovendien belangrijk om toekomstig personeel goed op te leiden.

Arduin biedt twee soorten stagemogelijkheden aan. De stageplaatsen moeten in alle gevallen voldoen aan de criteria van de opleiding en inhoudelijk op jouw opleiding afgestemd zijn.

Beroepsbegeleidende leerweg (BBL of HBO duale leerroute)  

Arduin biedt leerlingen praktijk leerplekken aan op diverse locaties van Arduin. Daarnaast zijn er diverse medewerkers van Arduin die hbo-opleidingen volgen en hun werkplek kunnen gebruiken als praktijk leerplek.  

Beroeps ondersteunende leerweg (BOL of voltijds)  

Arduin biedt stageplaatsen aan voltijdstudenten van diverse opleidingen:  

  • Mbo
  • Hbo voltijd  
  • Overig  

We maken hierbij onderscheid op mbo- en hbo-niveau tussen opleidingen gericht op zorg en dienstverlening en opleidingen gericht op de organisatie. Bij opleidingen gericht op zorg en dienstverlening kun je denken aan Sociaal Pedagogisch Werk (SPW) en Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH). Bij opleidingen gericht op de organisatie kun je denken aan Personeel & Organisatie, heao of bedrijfsvoering, ICT, Communicatie, Administratie en Secretariaat en Facilitaire Dienstverlening.

Als stagiaire voor zorg en dienstverlening kun je op de volgende functies solliciteren:

  • Niveau 3: ondersteunend supportwerker  
  • Niveau 4: supportwerker of verpleegkundige  
  • Niveau 5 en 6: supportwerker intensieve ondersteuning en behandeling of persoonlijk regisseur  

Daarnaast zijn er stage plekken mogelijk vanuit het Wetenschappelijk Onderwijs zoals Gedragswetenschappen (orthopedagogiek, psychologie, forensische psychologie etc.).

Wil je stage lopen bij Stichting Arduin, stuur dan een brief met motivatie en cv naar leren@arduin.nl.