Werken bij Arduin

Bij Arduin draait het om mensen. Vanzelfsprekend om onze cliënten, maar ook om onze medewerkers. Zij vormen onze organisatie en leveren dag en nacht de hoogste kwaliteit zorg. Als werkgever zorgen we ervoor dat onze collega’s zo goed mogelijk kunnen presteren. Bijvoorbeeld met goede arbeidsvoorwaarden voor de juiste balans tussen werk en privé. En vooral door ruimte te bieden voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing.

Open sollicitatie

Wil je graag werken bij Arduin, maar staat er op dit moment geen vacature voor jou tussen? Dan kun je via ikwilwerken@arduin.nl  jouw sollicitatiebrief met motivatie en cv insturen. Denken wij dat jij goed bij Arduin past, dan nemen we jouw gegevens op in onze systemen (dit wordt per mail aan je bevestigd).

Stage 

Ben jij flexibel en ondernemend en op zoek naar een leuke, inspirerende en leerzame stageplaats? Dan is stage lopen bij Arduin misschien iets voor jou! Arduin is een erkend leerbedrijf. Ontwikkelen, leren en mensen in hun kracht zetten staan bij ons hoog in het vaandel. Het is bovendien belangrijk om toekomstig personeel goed op te leiden. Wil je weten wat allemaal mogelijk is? Bekijk de mogelijkheden op stagelopen bij Arduin.

 

 

Willemijn Back

Werken in de zorg is leuk! Dit doe ik inmiddels zo’n 5 jaar bij Arduin. Hier ben ik begonnen als flexmedewerker, waarbij ik op verschillende woningen werkte. Inmiddels heb ik een vaste plek. Ik vind het een mooie uitdaging om, samen met mijn collega’s, alle ballen in de lucht te houden. Dit doen we voor de 21 cliënten die op deze locatie wonen. De doelgroep waarmee ik werk is heel afwisselend, zowel hoog als laag niveau. We hebben een fijn team waarop je kunt bouwen.

Willemijn, Woonbegeleider

Leerlingen niveau 2 Rianne Liesbeth Hanneke

Opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2

Rianne, Liesbeth en Hanneke (v.l.n.r.) zijn al jaren werkzaam als Gastvrouw binnen Arduin en zijn in september gestart met de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 op het Scalda in Goes. Dit is een eenjarige opleiding, waarbij ze één dag per week naar school gaan. “Dat is wel weer even wennen,” zegt Rianne. “Ik had al 42 jaar niet meer in de schoolbanken gezeten!” Kennis en ervaring hebben ze in de jaren genoeg opgedaan. “Maar nu is het belangrijk dat je een diploma hebt als je met cliënten werkt. Dat is goed, want wat je al die jaren op de automatische piloot hebt gedaan ga je nu evalueren. Je kijkt er toch anders naar en soms zie je dat dingen beter kunnen,” vertelt Hanneke. “Al is het wel soms pittig,” vult Liesbeth aan. 

Lees het hele interview