Werken bij Arduin

Bij Arduin draait het om mensen. Vanzelfsprekend om onze cliënten, maar ook om onze medewerkers. Zij vormen onze organisatie en leveren dag en nacht de hoogste kwaliteit zorg. Als werkgever zorgen we ervoor dat onze collega’s zo goed mogelijk kunnen presteren. Bijvoorbeeld met goede arbeidsvoorwaarden voor de juiste balans tussen werk en privé. En vooral door ruimte te bieden voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing.

Open sollicitatie

Wil je graag werken bij Arduin, maar staat er op dit moment geen vacature voor jou tussen? Dan kun je via ikwilwerken@arduin.nl  jouw sollicitatiebrief met motivatie en cv insturen. Denken wij dat jij goed bij Arduin past, dan nemen we jouw gegevens op in onze systemen (dit wordt per mail aan je bevestigd).

Stage 

Ben jij flexibel en ondernemend en op zoek naar een leuke, inspirerende en leerzame stageplaats? Dan is stage lopen bij Arduin misschien iets voor jou! Arduin is een erkend leerbedrijf. Ontwikkelen, leren en mensen in hun kracht zetten staan bij ons hoog in het vaandel. Het is bovendien belangrijk om toekomstig personeel goed op te leiden. Wil je weten wat allemaal mogelijk is? Bekijk de mogelijkheden op stagelopen bij Arduin.

Onze medewerkers aan het woord

Ik werk al jaren in de zorg, al ben ik er een tijdje tussenuit geweest. Toen de kans voorbij kwam om terug te komen bij Arduin heb ik die aangegrepen. En met succes! Het is ontzettend leuk om met de cliënten te werken en ze de zorg en ondersteuning te geven die ze nodig hebben. Ook is het fijn om een band met ze op te bouwen als je langer met dezelfde mensen werkt. Dat je hun wensen en routines leert kennen. De cliënten ervaren het overigens als erg positief: een man die zorg verleent.
Reinco (Supportmedewerker cluster 3)

Onze medewerkers aan het woord

Werken in een leuk team, de interactie met de cliënten en de voldoening die je krijgt als je ziet dat cliënten vooruit gaan in hun ontwikkeling is prachtig."
Cindy