Aanmelden bij Arduin

Wij zouden het leuk vinden om jou te ondersteunen bij wonen, werken en leren of in je vrije tijd. Ambulant bij jou thuis, op school of op je werk. Of in een van onze Arduin locaties voor wonen en werken. Wil je weten of Arduin iets voor jou is? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0118 - 434500 of stuur een e-mail naar zorgbemiddeling@arduin.nl. Voor Werken & Leren stuur een e-mail naar arduinwerkt@arduin.nl.Wij helpen en informeren je graag. 

Cliënten samen met hun begeleider aan het werk in de horeca

Je hebt een zorgindicatie nodig

Om ondersteuning van Arduin te krijgen, heb je een zorgindicatie nodig. Die moet je zelf aanvragen bij het Centrum Indicatie Zorg (CIZ). Daar kan Arduin je bij helpen, via de telefoon 0118 - 434568 of via de mail zorgbemiddeling@arduin.nl. In jouw zorgindicatie staat welke ondersteuning je nodig hebt. De ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking is geregeld in een aantal wetten, zoals:

Aanmelden bij Arduin

Is Arduin wat voor jou, heb je een zorgindicatie en wil je je aanmelden bij Arduin? Download het aanmeldformulier en vul het in. Heb je hulp nodig bij het invullen? Bel dan naar 0118-434500 of mail naar zorgbemiddeling@arduin.nl. Het ondertekende formulier stuur je met de gevraagde gegevens, naar:
Stichting Arduin t.a.v. Zorgbemiddeling
Postbus 85
4330 AB Middelburg.

Je kan het aanmeldformulier ook scannen en mailen naar zorgbemiddeling@arduin.nl. Als we het formulier hebben ontvangen, nemen we binnen een werkweek contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Dan leren we elkaar kennen en bespreken we wat Arduin voor jou kan betekenen. 

Zorgovereenkomst

Voordat we je kunnen gaan ondersteunen sluiten we met jou een zorgovereenkomst af. In een zorgovereenkomst zetten we afspraken over de ondersteuning die we jou gaan bieden. Iedereen heeft een eigen zorgovereenkomst. Bij de zorgovereenkomst krijg je ook onze Algemene Voorwaarden.

Als je een indicatie PGB (Persoons Gebonden Budget) hebt, ontvang je van ook ons een offerte voor het betalen van de zorg. Deze stuur je ondertekend naar ons terug. Heb je een indicatie voor Zorg in Natura? Dan declareren wij direct bij het Zorgkantoor en hoef je zelf niets te regelen.