Vrijwilligers

Wil jij graag je steentje bijdragen aan de maatschappij en leuke activiteiten ondernemen met onze cliënten? Word dan vrijwilliger bij Arduin. Je kunt met een paar uurtjes in de week of maand al een mooie bijdrage leveren aan het leven van onze cliënten.

Vrijwillige chauffeurs

Iets bijzonders doen

Als vrijwilliger heb je de keuze uit diverse activiteiten. Denk aan zwemmen, wandelen of fietsen samen met een cliënt. Of een keer per maand naar de bioscoop of een kopje koffie drinken. Meewerken op een dagbesteding of werkplek behoort ook tot de mogelijkheden. Enkele vrijwilligers vertellen je graag over hun vrijwilligerswerk. Ga voor deze mooie verhalen naar vrijwilligers aan het woord.

Hoe word je vrijwilliger?

Meld je aan via onderstaand contactformulier. Onze coördinator vrijwilligers neemt contact met je op en kijkt samen met jou naar vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw wensen en interesses.

Ben je (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt of heb je tijdelijk geen werk of nog bezig met een studie? Dan is vrijwilligerswerk een mooie manier om deel uit te maken van de maatschappij.

Vragen?

Neem contact op met de coördinator vrijwilligers
E-mail: vrijwilligers@arduin.nl.
Telefoon: 0118-434500

 

 

Vrijwilligster Ineke zwemt elke woensdag met Chris

Vrijwilligster Ineke zwemt elke woensdag met Chris

 "Zorgen zit in me. Ik ben blij dat ik het nog kan doen.”

Lees hier het hele verhaal van Ineke en Chris

Chrissy is vrijwilliger bij Het Atelier

Chrissy is vrijwilliger bij Het Atelier

"Ik vind het leuk om op deze manier wat te betekenen in de maatschappij en ik voel me gewaardeerd.“

Lees hier het hele verhaal van Chrissy