UITNODIGING: denk mee over Werken & Leren!

25 juli 2019

Graag nodigen wij verwanten, cliënten en medewerkers uit om hun mening te geven over hoe het Werken & Leren voor onze cliënten eruit moet komen te zien de komende jaren. De input die jullie geven nemen we mee voor het vormen van ons visiedocument. Vragen als: Wat missen jullie voor de cliënt aan werksoorten en werk gerelateerde opleidingen? Waar zou dit moeten plaatsvinden? Wat is goed en moet vooral blijven? En met welke partijen zouden we samen kunnen werken (en waarom)? Je ziet: uw mening en ideeën zijn zeer gewenst!
logo shl

Wanneer?

Dinsdag 20 augustus van 13:30 – 16:00 uur of  woensdag 28 augustus van 13:30 – 16:00 uur

Waar?

Segeerssingel 6, 4337 LG te Middelburg (hoofdkantoor ’s Heeren Loo regio Zeeland) 

Hoe aanmelden? Aanmelden kan tot woensdag 14 augustus door een e-mail te sturen naar: secretariaat@arduin.nlDaarbij graag het volgende vermelden:

  • voor welke bijeenkomst je je aanmeldt: 20 of 28 augustus
  • naam deelnemer(s)
  • geef aan of je medewerker, verwant of cliënt bent
  • e-mailadres

Bijzonderheden

Vanwege de ruimte op de locatie is het aantal deelnemers per bijeenkomst beperkt. Aanmelden is daarom noodzakelijk. Dat betekent ook dat wij het waarderen dat u aanwezig bent als u uzelf heeft opgegeven. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Ingrid Goddijn (accountmanager Werken & Leren) via telefoonnummer 06 - 30 25 01 17 of Francisca Boertjes (managementassistent) via telefoonnummer 0118 - 434 524.