Voorstelling CIRCUS BFF Theatergroep Duinart, Zeeuwse Muzikanten en Jeugdtheaterschool Zeeland

5 juni 2019

De Jeugdtheaterschool Zeeland heeft een bijzondere familievoorstelling gemaakt samen met theatergroep Duinart (mensen met een verstandelijke beperking) De live muziek wordt verzorgd door: De Zeeuwse Muzikanten.

De première is op vrijdagavond 14 juni in het Arsenaaltheater in Vlissingen. (aanvang 20.00 uur)
circus bff voorstelling

Wij nodigen u hiervoor graag uit. Mocht u op 14 juni verhinderd zijn dan kunt u ook naar een van de andere voorstellingen komen.
12 juni 16.00 uur Try out
13 juni  20.00 uur Try out
14 juni  20.00 uur Première 
15 juni 15.00 uur en 20.00 uur
16 juni 15.00 uur

CIRCUS BFF

Twee beste vriendinnen vervelen zich. In hun dorp gebeurt nooit wat bijzonders. Tot er een circus neerstrijkt. Een circus waar het niet zo goed mee gaat. Ze hebben dringend nieuwe acts nodig. Roos en Sara besluiten auditie te doen en studeren een circusact in. Maar dan krijgen ze ruzie. En niet zo’n klein beetje ook. Zo erg dat de act volledig mislukt. Maar de circusdirecteur is razend enthousiast. Hij neemt ze allebei aan. Hij vindt het de beste verdwijntruc ever. Maar waar is Roos. Ze lijkt voorgoed verdwenen. Sara gaat op zoek. Een muzikale fantasierijke familievoorstelling.

Tekst: Josien de Graaf.
Muziek: Rieks Veenker.
Live muziek: De Zeeuwse Muzikanten
De spelers: leerlingen van de JTSZ en theatergroep Duinart

Wilt u gebruik maken van deze uitnodiging? Mail dan naar josien@tbeest.nl Vermeld de datum en het aantal kaartjes. (max 2) Dan leggen we die bij de kassa gereed.