Leerlingen Klimopschool volgen workshops bij Arduin-bedrijven

16 januari 2019

Op donderdag 10 januari heeft een aantal werklocaties van Arduin hun Arduin DoeDag gehad. Hierbij lieten AtelierV, KnipOog, Houtvakwerk en onze Drukkerij een 20-tal leerlingen zien wat hun werk inhoudt. Dat hebben ze gedaan door workshops te geven, zodat de leerlingen konden beleven of het een mogelijk goede stageplaats kan zijn.
Arduin DoeDag workshops januari 2019

Een gezellige middag

De middag begon met een gezamenlijke lunch, waarna de leerlingen naar de workshop van hun keuze gingen. De middag werd gevuld met het beschilderen van keramieken borden, het maken van een houten telefoonhouder, het drukken van visitekaartjes, gepersonaliseerde notitieschriften en het maken van kussentjes uit spijkerstof. Uiteraard kregen de leerlingen hun zelfgemaakte spulletjes mee naar huis.  

Leerlingen en begeleiders hebben genoten

Ondanks dat het best een spannende middag was, is het een hele goede kennismaking geweest van beide kanten. “Mag ik morgen weer komen?”, “Hoe werkt dat dan precies?” en “Heel erg bedankt voor alles” zijn zomaar gehoorde uitspraken op deze dag. Kortom:  een geslaagde inspirerende ontmoeting! Bedankt Klimopschool, ouders voor het vervoer en regelwerk. Graag tot een volgende keer!