René Koelemaij gaat met pensioen!

4 december 2018

Na 38 jaar voor Arduin gewerkt te hebben, heb ik besloten om met ingang van 1 januari 2019 mijn dienstverband met Arduin te beëindigen. Ik heb rugproblemen en deze gaan niet samen met mijn functie als dirigent van ons orkest de Zeeuwse Muzikanten. Ik heb jaren als muziektherapeut en orkestleider mogen werken en ik wil iedereen bedanken voor de prettige samenwerking. Ik heb de ruimte die er was, om muzikaal inhoudelijk vorm te mogen geven aan de werkzaamheden in mijn functie altijd als bijzonder ervaren.
René Koelemaij

Samen met gedreven collega's en vrijwilligers hebben we ons orkest verder kunnen ontwikkelen; een voorbeeld van talentontwikkeling en van Werken & Leren, met een methodiek waarbij elke muzikant op zijn of haar eigen muzikale niveau kan meespelen. Met als resultaat ook een landelijk hoog muzikaal niveau.

Ik spreek de hoop uit dat het orkest zich verder kan ontwikkelen. Ons orkest laat bij concerten in en buiten Zeeland namelijk steeds zien wat mensen met en zonder beperking kunnen bereiken. Hun talenten tellen. En de trots en het enthousiasme van muzikanten en medewerkers spat er van af!
".....het is moeilijk bescheiden te blijven....." zingt onze orkestmuzikant Theo terecht.

Ik wens jullie alle goeds,
René Koelemaij