Tweede bestuurder Arduin start per direct

5 oktober 2018

Arduin zet voortvarend in op verbetering.
Logo Arduin

Middelburg, 5 oktober 2018 – De Raad van Toezicht van Stichting Arduin heeft dr. G.AW.M. Heyne aangesteld als tweede, tijdelijk bestuurder naast de heer P. van Wijk. Heyne start per direct met zijn werkzaamheden. Voor een periode van acht maanden gaat Heyne zich volledig toeleggen op de aandachtsgebieden kwaliteit van zorg en Human Resources.

“De Raad van Toezicht (RvT) en het managementteam prijzen zich gelukkig met zo’n ervaren en doortastende bestuurder in ons midden. We willen snel gerichte verbeteringen binnen Arduin en daar gaat Gerton Heyne een belangrijke bijdrage in leveren”, aldus Jan Geluk, voorzitter van de RvT.

Naast de intensieve samenwerking met de collega-zorginstellingen in Zeeland voert Arduin bovendien constructieve gesprekken met enkele grote ervaren instellingen elders in het land die kunnen assisteren bij het realiseren van de verbeteringen.

Geluk: “Ik weet dat we een forse slag moeten maken binnen Arduin, maar we weten wáár en we weten hoé en het tempo met deze samenwerkingspartijen zit er zeker in.