Logeren en vakantieopvang

Wil jouw kind er eens lekker op uit of wil je zelf even bijkomen van alle zorg? Dan kan hij of zij in logeerhuis De Boemerang in Oostkapelle komen logeren. Dit kan in het weekend, op feestdagen of in de (school)vakanties. In De Boemerang ontmoet jouw kind andere kinderen, kunnen ze gezellig met elkaar spelen en krijgt hij of zij volop aandacht op maat.

Logeerhuis De Boemerang is voor  thuiswonende kinderen en jongeren tot 18 jaar, met een beperking. Ook kinderen met een meervoudige beperking zijn bij ons van harte welkom. 

De Boemerang

Het logeerhuis De Boemerang staat in een bungalowpark in Oostkapelle. Op loopafstand van het strand, de duinen en het bos. Het huis heeft voor maximaal 8 logees een plekje, waarvan twee plaatsen bestemd zijn voor kinderen in een rolstoel. De bungalow is van alle gemakken voorzien en de tuin is helemaal omheind. Hier kunnen de kinderen lekker spelen met skelters, op het klimtoestel en op het grasveld. In de zomer zetten we vaak een zwembad buiten. Ook hebben we een bus waarmee we soms naar de speeltuin, het zwembad of de bioscoop gaan.

Kosten en aanmelden

Afhankelijk van de indicatie van jouw kind betaalt de WLZ, WMO of Jeugdwet de kosten voor het logeren. Dit kan zijn in de vorm van Zorg in Natura of via het Persoons Gebonden Budget (PGB). Je kunt natuurlijk ook zelf de kosten van het logeren betalen. 

Wil je jouw kind aanmelden om te komen logeren? Neem dan contact op met de persoonlijk regisseur of met een van onze zorgbemiddelaars. Dit kan via 0118 - 434500 of via zorgbemiddeling@arduin.nl.